Sminkelés

 

Természetes alapú termékekkel, konzerválóanyagoktól mentes hatóanyagokkal DR.TEMT termékeivel. Allergiamentes készítmények.

2019.óta SOLANIE termékeivel szépítem kedves vendégeim.

 

A cég története egészen 1936-ig nyúlik vissza, amikor Pitó Mihály gyógyszerész és patikus a gyógyítás mellett, a test szépítését és a lélek ápolását választotta hivatásául. Baja legszebb patikája nyitott ajtókkal várta nem csak a gyógyulni, hanem a szépülni vágyókat is. A patikus család legfiatalabb tagja, Pitó Éva, első budapesti kozmetikus iparosként 1972-ben Budapest szívében, a Bazilikával szemben, megnyitotta privát szépségszalonját. A több évtizedes múlttal rendelkező, gyógyászati szaktudáson alapuló tizenöt receptúra híre a látványos bőrszépítő hatásnak köszönhetően szakmai körökben is egyre jobban elterjedt.

 

A saját krémkészítéssel már nem lehetett kielégíteni  a szakmai igényeit, ezért elkezdődött a krémek kozmetikai üzemi gyártása. 2012-ben Pitó Éva nevelt fia, Szóráth Tamás, és kozmetikai cége, az Alveola vette át a Solanie márka fejlesztését. Az elmúlt években a Solanie márka számos díjat szerzett, köztük több Magyar Termék Nagydíjjal és Év Terméke díjjal büszkélkedhet. A csaknem százezer felhasználó mellett egyre több mozi és színházi sztár igazolja a termékek hatékonyságát, és lojalitásuk az ékes bizonyítéka, hogy a Solanie, mint magyar márka, büszkén indulhatott el világhódító útjára.

 

Tapasztald meg Te is  a Solanie termékek látványos hatását.

 

Várok minden kedves Vendégemet szeretettel!

 


Kérésre, ünnepi, esküvői sminkelésre házhoz megyek!